Welkom     Visie     Nieuws     Consulten     Tarieven     DiŽtist     Contact     Links
  
Visie

        ... van DiŽtistenpraktijk Vitalizť Puur gezonde voeding staat bij DiŽtistenpraktijk Vitalizť zoveel mogelijk centraal. Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn, en genieten van de smaak van pure en onbewerkte producten is gewoon heel erg lekker. Daarnaast vinden wij voldoende beweging essentieel voor een gezonde leefstijl. Alleen een verandering van leefstijl door gezonde voeding en voldoende beweging zorgt voor blijvend resultaat.

Wij vinden het erg belangrijk dat het voeding- of dieetadvies niet alleen gezond, maar ook lekker ťn praktisch ťn haalbaar is. Een advies wat er op papier prima uitziet, maar niet past in het dagelijks leven van de cliŽnt heeft nauwelijks kans van slagen. Maatwerk is dus essentieel!

De diŽtisten die werkzaam zijn bij DiŽtistenpraktijk Vitalizť zijn gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften rondom persoonsregistratie. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld. Daarnaast zijn zij lid van de Nederlandse Vereniging van DiŽtisten (NVD) en staan zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Kortom: DiŽtistenpraktijk Vitalizť staat voor

Persoonlijke aandacht - Deskundigheid - Kwaliteit - Enthousiasme
 
© DiŽtistenpraktijk Vitalizť 2019