Welkom     Visie     Nieuws     Consulten     Tarieven     DiŽtist     Contact     Links
  
Consulten

        ... bij DiŽtistenpraktijk Vitalizť 


Tijdens het intakegesprek dat ongeveer een uur duurt, wordt aandacht besteed aan uw persoonlijke situatie, voedingsgewoonten en leefstijl, klachten en hulpvraag. Aan de hand van deze informatie wordt in overleg met u een persoonlijk advies en behandelplan opgesteld. Dit advies krijgt u dezelfde dag tevens digitaal (als pdf) thuisgestuurd.

In de vervolgconsulten die ongeveer een half uur duren, werken we stapsgewijs toe naar doelstellingen waar u zich prettig bij voelt. Wij besteden veel aandacht aan het vergroten van uw kennis over een gezonde leefstijl, zodat u leert om zelf verantwoorde keuzes te maken ten aanzien van uw voeding en gedrag. 

Wanneer extra tijd nodig is, bijvoorbeeld bij ingewikkelde problematiek, bieden wij de optie van een lang intakegesprek en/of lang vervolgconsult aan. Daarnaast is een kort vervolgconsult, bijvoorbeeld wanneer u alleen wilt wegen, ook mogelijk.

Behandeltijd
Het is belangrijk om te weten dat dieetadvisering
bestaat uit een consult op het spreekuur of een bezoek aan huis en tijd voor het uitwerken van het dieetadvies. Deze tijd wordt 'individueel dieetvoorschrift' genoemd. Hierbij bent u als cliŽnt doorgaans niet aanwezig, maar behoort wel tot de behandeltijd.


Belangrijke informatie

Voor het maken van een afspraak is het verstandig om onderstaande documenten door te lezen. Wij vragen u ook om voorafgaand aan de begeleiding een toestemmingsformulier behandelovereenkomst in te vullen. Dit is nieuw vanaf 25 mei 2018, om te voldoen aan de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Hier vindt u onze algemene voorwaarden
Hier vindt u ons privacybeleid

Hier vindt u onze klachtenregeling
 

© DiŽtistenpraktijk Vitalizť 2019