Welkom     Visie     Nieuws     Consulten     Tarieven     DiŽtist     Contact     Links
  
Consulten

        ... bij DiŽtistenpraktijk Vitalizť 


Tijdens het intakegesprek dat 45 of 60 minuten duurt, wordt aandacht besteed aan uw persoonlijke situatie, voedingsgewoonten en leefstijl, klachten en hulpvraag. Aan de hand van deze informatie wordt in overleg met u een persoonlijk advies en behandelplan opgesteld. Dit advies krijgt u dezelfde dag tevens digitaal (als pdf) thuisgestuurd.

In de vervolgconsulten die 20 minuten duren, werken we stapsgewijs toe naar doelstellingen waar u zich prettig bij voelt. Wij besteden veel aandacht aan het vergroten van uw kennis over voeding, zodat u leert om zelf verantwoorde keuzes te maken ten aanzien van uw voeding. 

Wanneer extra tijd nodig is, bijvoorbeeld bij ingewikkelde problematiek, bieden wij de optie van een lang intakegesprek en/of lang vervolgconsult aan. Daarnaast is een kort vervolgconsult, bijvoorbeeld wanneer u alleen wilt wegen, ook mogelijk.

De begeleiding bij DiŽtistenpraktijk Vitalizť duurt meestal meerdere consulten. Het is ook mogelijk deze consulten online te volgen. De begeleidingstijd,-vorm, -duur en -frequentie is afhankelijk van uw situatie en wensen.

Belangrijke informatie
Voor het maken van een afspraak is het verstandig om onderstaande documenten door te lezen. Wij vragen u ook om voorafgaand aan de begeleiding een toestemmingsformulier behandelovereenkomst in te vullen. Dit is nieuw vanaf 25 mei 2018, om te voldoen aan de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Hier vindt u onze algemene voorwaarden
Hier vindt u ons privacybeleid

Hier vindt u onze klachtenregeling

Hier vindt u onze tarieven 

© DiŽtistenpraktijk Vitalizť 2018